Velkoobchod

Chcete nabídnout svým zákazníkům něco výjimečného? Líbí se vám ochucené medy naší značky Bzukot? Spolupracujte s námi!

Jsme specializovaným e-shopem s kvalitním ochuceným medem, který si získává srdce zákazníků po celé České republice. Naše produkty jsou výsledkem pečlivé práce a lásky k přírodě. Nyní vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se naším obchodním partnerem a zařadit ochucený med Bzukot do vašeho sortimentu.

Proč spolupracovat právě s námi?

  • Kvalita na prvním místě: Všechny naše produkty jsou vyrobeny z prvotřídního medu, který je obohacený o přírodní příchutě. Zakládáme si na tom, aby každý náš produkt splňoval nejvyšší standardy kvality.

  • Široký výběr příchutí: Nabízíme pestrou škálu ochucených medů, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Ať už hledáte tradiční příchutě, nebo něco neobvyklého, u nás si vyberete.

  • Flexibilní podmínky: Chápeme, že každý obchodní partner má jiné potřeby. Proto nabízíme individuální přístup a možnosti přizpůsobení objednávek dle vašich požadavků.

  • Rychlé dodání: Vaše objednávky vyřídíme bez zbytečných prodlev, aby se náš med dostal k vám co nejrychleji.

  • Podpora a marketing: Pomůžeme vám s propagací našich produktů a rádi poskytneme materiály, které podpoří váš prodej.

Jak začít?

Je to jednoduché! Kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu na bzzz@bzukot.cz. Rádi vám poskytneme více informací a společně probereme možnosti spolupráce.

Těšíme se na budoucí spolupráci a věříme, že společně přineseme zákazníkům jen to nejlepší!

Petr, majitel e-shopu